За ЕВРО ВИА ООД

»

ЕВРО ВИА, фирма за международен превоз„ЕВРО ВИА” ООД е частна компания, създадена през 2007 г. със седалище в гр. Бургас. Основната дейност на фирмата се състои в извършване на международни превози на територията на Западна и Централна Европа. Благодарение на професионализма на ръководния отдел и отличната организация, в съчетание с висококвалифицирания персонал, днес можем да отбележим, че резултатите от динамичното развитие са налице.

През годините, ние успяхме да установим дълготрайни и успешни бизнес партньорства с международни спедиторски компании, чийто имена са сред водещите в сферата на международния транспорт, спедиция и логистика, в това число наши партньори са и едни от големите водещи производители на товарни автомобили като „Волво” и „Мерцедес”.

ЕВРО ВИА разполага с база от 40 нови модерни товарни автомобили - VOLVO и SCANIA, оборудвани със съвременни GPS системи за контрол и навигация, чрез които се достига максимално бързо и лесно до всяка необходима точка, a също така и със собствена паркобаза.
  
ЕВРО ВИА извършва международни товарни превози със собствен транспорт. Разполагаме със собствен екип от висококвалифицирани международни шофьори.

Предлагаме широк обхват от услуги:
- превоз на товари (карго) - на палети и непалетизирани, насипни
- потвърдено и сигурно време за доставка на място
- ежедневни рейсове между основните градове и бизнес центрове в Централна и Западна Европа
- възможност за определен ден и час на доставка, заявени за конкретни дестинации
- онлайн проследяване и контрол на пратката, информация за събития и детайли
- опростена заявка за транспорт.

8000, Бургас, ул. Алеко Богориди 59 тел.. +359 56 54 00 52, факс: +359 56 84 66 66, мобилен: + 359 888 772 699

Автопарк на
ЕВРО ВИА

Часа в нашите най-популярни дестинации

СОФИЯ

РИМ

ЛОНДОН

+359 56 54 00 52
office@eurovia.com

Новини

Представят Бургас пред водещи спедиторски фирми.
В Бургас се проведе Мениджърска  конференция на Националното сдружение на българските спедитори. Пред представители на водещи компании за транспорт и логистика бяхя очертани насоките, в които се развива градът. Наблегна се на амбицията на Бургас да се утвърди като ключов разпределителен център за компании, опериращи едновременно на европейските и азиатски пазари.
[подробна информация]

Уеб дизайн, уеб програмиране
и SEO оптимизации