Услуги

»

Спедиция и международен транспорт, превоз на стоки и товари.ЕВРО ВИА е развива дейност в сферата на Спедиция и международен транспорт, превоз на стоки и товари. Специализирана е в сухопътен международен транспорт. Централният офис на фирмата се намира в Бургас на ул. Алеко Богориди 59, до централния вход на Морската градина.

В портфолиото на ЕВРО ВИА са:
Използвайте формата за ЗАПИТВАНЕ, за да получите нашата оферта за оптимизиране на разходите за транспорт на Вашите стоки.

ЕВРО ВИА осигурява надежден международен транспорт до Западна и Централна Европа.
ЕВРО ВИА дава възможност за международен транспорт на сухопътни пратки - обикновено карго, палети, европалети, английски палети, сандъци, варели, пратки с нестандартни размери. ЕВРО ВИА предлага международен превоз на вторична хартия и отпадъци.
ЕВРО ВИА предлага експресна доставка на частични и цели товари.

8000, Бургас, ул. Алеко Богориди 59 тел.. +359 56 54 00 52, факс: +359 56 84 66 66, мобилен: + 359 888 772 699

Автопарк на
ЕВРО ВИА

Часа в нашите най-популярни дестинации

СОФИЯ

РИМ

ЛОНДОН

+359 56 54 00 52
office@eurovia.com

Новини

Представят Бургас пред водещи спедиторски фирми.
В Бургас се проведе Мениджърска  конференция на Националното сдружение на българските спедитори. Пред представители на водещи компании за транспорт и логистика бяхя очертани насоките, в които се развива градът. Наблегна се на амбицията на Бургас да се утвърди като ключов разпределителен център за компании, опериращи едновременно на европейските и азиатски пазари.
[подробна информация]

Уеб дизайн, уеб програмиране
и SEO оптимизации